Onze ruime keuze aan raamdecoratie

OOk beschikbaar

Perfect Fit Raamdecoratie

sfeerimpressie

Gordijnen

Met gordijnen kunt u iedere gewenste sfeer neerzetten. Daarnaast kunt u de akoestiek in uw woon- of slaapkamer verbeteren en geven ze warmte en behaagelijkheid. Een ander voordeel van gordijnen is dat deze isolerend werken. Ze voorkomen inkijk en bieden u privacy. Bent u benieuwd naar welke gordijnen we allemaal in ons assortiment hebben? Kom dan gerust eens langs in onze showroom!

sfeerimpressie

Raamdecoratie

Bij ons kunt u terecht voor veel verschillende soorten raamdecoratie waaronder jaloezieën, rolgordijnen, duettes, plisségordijnen,vouwgordijnen en overige raamdecoratie. Ze zijn er ook in verschillende varianten en kleuren. Zo vindt u bij ons dus altijd raamdecoratie die perfect in uw inrichting past. Wilt u meer advies over een product of kleuren kom dan eens vrijblijvend langs en laat u adviseren!

sfeerimpressie

Vitrage/inbetweens

Vitrages zijn de dunnere versie van gordijnen en zorgen overdag voor een hele mooie lichtinval en privacy Je kunt ze enkel plaatsen, maar vaak worden ze gecombineerd met een overgordijn of een andere raamdecoratie zoals bijvoorbeeld een rolgordijn of jaloezie. De stof van deze vitrage is dun, sterk en transparant. En kan gemaakt worden met verschillende plooien of op roede De gladde stof laat erg veel licht door, maar draagt daarnaast ook bij bij aan het beperken van de inkijk van buitenaf.

showroom

Laat je inspireren

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het vinden van betaalbare raamdecoratie van de hoogste kwaliteit. In onze winkel vindt u een zeer compleet aanbod. Heeft u vragen over onze exclusieve garantieservice? Of wilt u weten hoe u het geheel af kunt maken met de mooiste accessoires? Kom dan eens een kijken bij Woninginrichting Wachtmeester en laat u door ons adviseren.

Heeft u vragen?

Mocht u vragen hebben over onze winkel of een van onze producten, dan kunt u contact met ons opnemen.
Als u overdag geen tijd heeft, dan kunt u altijd een afspraak met ons maken voor een avond. Bel ons of vul het formulier in.

Neem contact met ons op