Onze ruime keuze aan vloeren

sfeerimpressie

Laminaat vloeren

Laminaat vloeren zijn steeds meer in trek. Het wordt gezien als een mooi alternatief voor een houten of stenen vloer en het is nagenoeg niet van echt te onderscheiden. Bovendien zijn laminaat vloeren heel makkelijk schoon te houden! Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod!

Een laminaatvloer bestaat uit vier verschillende lagen. Het heeft een HDF-plaat als kern. Door de verschillende lagen weet u zeker dat u met laminaat over een kwalitatief uitstekende vloer beschikt.

sfeerimpressie

PVC vloeren

Een PVC vloer is een kunststof vloer dat lijkt op vinyl, maar dan beter, sterker en zwaarder. PVC vloeren hebben meerdere voordelen. PVC staat bekend als een sterke vloer en is uitstekend bestand tegen vocht. Hierdoor is een PVC vloer ook geschikt om te gebruiken in bijvoorbeeld de keuken of badkamer. Een PVC vloer is daarnaast makkelijk in onderhoud en staat bekend om de lange levensduur.

sfeerimpressie

Vinyl vloeren

Een vinyl vloer is een kunststof vloerbedekking. Het is een duurzaam product dankzij de sterke toplaag, is gemakkelijk in onderhoud en voelt comfortabel aan door de veerkracht. Vinyl vloeren zijn er in verschillende dessins en kleuren en zijn zeer geschikt voor vloerverwarming.

sfeerimpressie

Collectie tapijt

Tapijt is heerlijk zacht en voelt daardoor zeer comfortabel aan. Ook kunt u met tapijt een knusse en gezellige uitstraling geven aan uw woon- of slaapkamer. Eén van de grote voordelen van tapijt is de geluiddempende werking. Tapijt is zeker van deze tijd en kun je ook gebruiken om prachtige vloerkleden van te maken of om de trap te bekleden. Tapijt is dus om meerdere redenen een fantastische keuze!

Heeft u vragen?

Mocht u vragen hebben over onze winkel of een van onze producten, dan kunt u contact met ons opnemen.
Als u overdag geen tijd heeft, dan kunt u altijd een afspraak met ons maken voor een avond. Bel ons of vul het formulier in.

Neem contact met ons op