jouw ideale slaapkamer

Comfortabel en stijlvolle slaapkamers

Bij ons vindt u de beste én mooiste producten voor uw slaapkamer. Onderstaand vindt u al een greep uit de verschillende meubelen van onze slaapkamerafdeling. In onze winkel kunt u nog veel meer ideeën opdoen en kunt u ter plekke de diverse soorten bedden, matrassen en bedbodems uitproberen en vergelijken.

slaapkamer

Bedden

Bent u op zoek naar een comfortabel bed, voor heerlijke nachten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! We hebben een zeer divers en breed assortiment aan bedden. Hierdoor kunt u altijd kiezen voor de afmeting, kleur en stijl die bij u en uw slaapkamer past. Twijfelt u hierover? Dan kunt u zich altijd laten adviseren door onze professionals in de showroom. Zo weet u zeker dat u uiteindelijk een bed koopt dat volledig aansluit bij uw behoeftes.

slaapkamer

Toppers

Het aanschaffen van een topper kent meerdere voordelen. Een topper geeft o.a. extra stevigheid en ondersteuning en zorgt voor een betere drukverdeling. Om het ligcomfort te verhogen is een topper verkrijgbaar in verschillende materialen. Wilt u meer over onze toppers weten? Neem dan gerust contact met ons op!

slaapkamer

Matrassen

Een goed passend matras kiezen is een echte uitdaging. Het verschilt per persoon welk matras het meeste geschikt is. Zo zijn er o,a latex, pocketveer, traagschuim en koudschuim matrassen.
Belangrijk is dat u kiest voor een matras die past bij uw postuur en bij uw persoonlijke voorkeur. Daarom helpen we u bij Woninginrichting Wachtmeester graag verder. Neem gerust contact op of kom voor advies op maat langs in onze showroom.

slaapkamer

Bedbodems

Een juiste bedbodem draagt bij aan een gezonde nachtrust. Het biedt ondersteuning en geeft een beter ligcomfort, de juiste bedbodem voorkomt slapeloze nachten. U heeft keuze uit vaste en elektrische bodems. Bent u benieuwd naar onze bedbodems? Neem dan eens een kijkje in onze showroom!

slaapkamer

Kasten en bijmeubelen

Onderstaande kasten zijn slechtseen greep uit ons uitgebreide assortiment op het gebied van kasten en bijmeubelen. Er zijn diverse mogelijkheden om een kast op maat samen te stellen. Op die manier kunt u altijd kiezen voor een product die het beste staat en past in uw slaapkamer.

Heeft u vragen?

Mocht u vragen hebben over onze winkel of een van onze producten, dan kunt u contact met ons opnemen.
Als u overdag geen tijd heeft, dan kunt u altijd een afspraak met ons maken voor een avond. Bel ons of vul het formulier in.

Neem contact met ons op